kontakt@dragor-massoren.dk | Telefon 2850 8327 | Peter Petersens Allé 42 | 2791 Dragør | CVR-nr.: 27196896

Japansk Facelift

 Den naturlige vej til en glattere hud. Fjerner effektivt rynker !

 

Hvad er Japansk Facelift?

 

Japansk Facelifting er en unik behandlingsform, både for mænd og kvinder, der på en gang glatter, løfter og afspænder dit ansigt.

Japansk Lifting virker forebyggende og kan forsinke ældning af ansigtets hud. Selv om behandlingen kun foregår i ansigtet, har den også en gavnlig stimulerende effekt på hele din krop, og dit generelle velbefindende.

 

Under vores normale dagligdag spænder vi ubevidst i vores ansigt. De udefra kommende påvirkninger, vi får i form af luftforurening, bekymringer og stress hver dag, kan sætte sig til rynker og furer i ansigtet, ligesom der kan opstå uønskede væskeophobninger.

Med Japansk Lifting dybdeafspændes ansigtets muskler, og du får et roligt og mere afslappet udseende. Herved øges velværet ikke kun i ansigtet, men i hele kroppen.

Ved hjælp af specielle japanske massageteknikker, ansigtszoneterapi, og lymfedræning, samt ved brug af rene naturprodukter i form af masker og olie, løftes og afspændes dit ansigt, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden.

Denne unikke kombination af tekniker og produkter forbedrer kroppens kemiske funktioner i forhold collagen produktionen, muskeltonus, vævet og hudens spændstighed. Ansigtshuden får mere blodgennemstrømning og derved en smukkere glød og energi. Samtidig drænes ansigtet for væskeophobninger, så misfarvninger og poser under øjnene bliver reduceret.

Allerede efter din første behandling kan man se en forbedring, men for vedvarende forandring anbefales min. 5 behandlinger med max. en uge imellem hver behandling.

 

 

Pris: 70 minutter 500,- uden masker/ 550,- med masker.

Køb klippekort og få 5. behandling gratis.

Normalpris for 5 behandlinger (med masker) 2.750,- - klippekort pris 2.200,-