kontakt@dragor-massoren.dk | Telefon 2850 8327 | Peter Petersens Allé 42 | 2791 Dragør | CVR-nr.: 27196896

Firmaaftale

 Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed med et smil!

Lad os hjælpe med at styrke jeres virksomhed. Medarbejdere er et ethvert firmas vigtigste ressource. Derfor er sundheds- og massageordninger på arbejdspladsen, med god grund, populære. En massageordning er en investering i medarbejdernes helbred og er effektiv i behandlingen af bl.a. stress, spændingshovedpine, ømme skuldre og rygsmerter. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder, som ønsker at tilføre virksomhedens værdifulde medarbejdere fornyet energi og større arbejdsglæde.


Denne ordning er til gavn for både medarbejderne og virksomheden, da glade medarbejdere bliver mindre syge, samt er de mere produktive når de er på arbejde.

Typisk kommer vi ud i jeres virksomhed i et tidsrum af 4-6 timer (evt. ugentligt eller hver 14. dag) og giver medarbejderne en behandling af 30 minutters varighed. Virksomheden stiller lokale til rådighed på minimum 8 kvm.

 

En behandling af 30 minutters varighed koster kun 220,- 

Da der er tale om en sundhedsordning, er denne fradragsberettiget for virksomheden. Mange virksomheder vælger at betale halvdelen af beløbet, og lader medarbejderen betaler den resterende halvdel. Det er også muligt at lave ordningen som en bruttolønsordning.
En gang årligt, køber medarbejderen et givent antal behandlinger
på klippekort. Disse behandlinger kan både bruges på virksomheden eller i vores klinik i Dragør.

Dette giver medarbejderen store skattemæssige besparelser.

 

Prøveperiode

Ønsker I at prøve vores sundhedsordning, kommer jeg gerne ud til jer (1-2 gange) så I kan møde mig og se, hvad jeg kan tilbyde samt opleve fordelene ved en sundhedsordning.
Prøveperioden er helt uforpligtende.


Kunne du tænkte dig, at jeg kom ud og gav massage i din virksomhed? Så tal med din leder om det og kontakt mig for at høre om mulighederne.

De bedste hilsner

Kristian Dragør Massøren - Telefon 2850 8327 | kontakt@dragor-massoren.dk

 

Læs mere om skattefordele for virksomheden : HER

Læs mere om fradrag i bruttoløn for medarbejderne: HER